Rođena sam 1974. u Zagrebu.

1999. diplomirala sam na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu

2001. odlazim na poslijediplomski studij na Rijksakademie van Beeldende Kunsten u Amsterdam, u trajanju od dvije godine.

Bavim se crtežom, instalacijom i multimedijskom umjetnošću, te ilustracijom i animiranim filmom za djecu. Surađujem s izdavačima u Hrvatskoj i Nizozemskoj.

2011. samostalno izdajem slikovnice “Zašto volim idi na spavanje”, te u suradnji sa Melitom Rundek “Djevojka koja je zaspala u tanjuru”, uz potporu Ministarstva kulture RH, a 2012. slikovnice “Kod bake” i “O strahu i krotitelju lavova” (sa Melitom Rundek).

2011. radim kao glavni crtač i scenograf na animiranom filmu za djecu “Skriveni talent”, u režiji Mirana Miošića, koji je nastao prema slikovnici Rozalije Ovčar “Bjelobrkova limunada”, u produkciji Zagreb filma.

2017. radim kao glavni crtač i scenograf na animiranom filmu “Bijela vrana”, u režiji Mirana Miošića, koji je nastao prema slikovnici Antoanete Klobučar “Bijela vrana”

2018. radim kao glavni crtač i scenograf na animiranom filmu “Crvena jabučica”, u režiji Ane Horvat, koji je nastao prema slikovnici “Crvena jabučica” Nine Vađić, u produkciji Luma filma.

Sudjelovala sam na studijskim stipendijama Cite International des Arts u Parizu, 2004, u trajanju od dva mjeseca te KulturKontakt u Beču, 2009. u trajanju od tri mjeseca.

2001. nominirana sam za Uriot Prize na Rijsakademiji van Beeldende Kunsten
2003. finalistica sam likovne nagrade Radoslav Putar
2005. nominirana sam za Henkel Prize za crtež, program KulturKontakt, Beč.
2005. nagrada publike “Ovca u kutiji” za ilustracije slikovnice “Semafor Filip” Daneta Hodaka
2011. nagrada “Lice knjige” za naslovnicu knjige “Puna vreća laži” Sanje Lovrenčić
2012. nagrada “Lice knjige” za ilustracije autorske slikovnice “Kod bake”
2015. nagrada “PišiRiši” Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade, za ilustracije slikovnice “Crvena jabučica” Nine Vađić
2016. pohvala Grigor Vitez za ilustracije slikovnice “Crvena jabučica” Nine Vađić, u izdanju Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade

2017. nagrada Grigor Vitez za ilustracije slikovnica “Što rade odrasli” i “Petar i tramvaj”, u izdanju Kašmir prometa

Članica sam Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika od 2003. godine.